Aan de rand van de toekomst, Rony Roeland

Aan de rand van de toekomst is geschreven door Rony Roeland

Wel, de toekomst is geen momentopname en is onvoorspelbaar. Ze speelt in de ruimte en in de allesomvattende oneindigheid Ze wirwart en neigt van links naar rechts. Soms neemt ze de binnenkant, dan weer de buitenkant, maar uiteindelijk weet je niet waar ze naar toe wil. Dus, omdat de toekomst onbekend is en je er nooit middenin staat, sta je altijd aan de rand ervan.

Dit is stof om over na te denken. Want zo begint Aan de rand van de toekomst.
Een mysterieuze titel. Want wat brengt de toekomst?
Ludo Deckers, hoofdinspecteur bij de Antwerpse politie. Het is een actief beroep. Hij denkt er over na om te stoppen. Maar er is nog werk aan de winkel.

Zijn vierkante kilometer opgegooide Scheldegrond davert onder zijn voeten als zijn jonge, mooie, Oekraïense vriendin hem in de armen valt en vertelt dat haar zus van de aardbol verdween.
Het is niet niks. Twee moorden en een overdosis witteboordencriminaliteit.
Daar zat Ludo echt op te wachten. Er zijn niet veel verdachten en het onderzoek loopt niet op rolletjes.

Alsof het niet genoeg is, stoot hij op een cocaïnehandel die stelselmatig internationale allures aanneemt. Zijn vierkante kilometer opgegooide Scheldegrond davert onder zijn voeten als zijn jonge, mooie, Oekraïense vriendin hem in de armen valt en vertelt dat haar zus van de aardbol verdween.
Als klap op de vuurpijl vliegt zijn ex-echtgenote als een ongeleid projectiel door de Antwerpse straten.

Hoe het verder gaat? Ik kan niet te veel verklappen. Maar als lezer zal  jij je echt niet vervelen. Het boek heeft vier verhaallijnen. Liefde en waanzin, moord en drugs zijn de ingrediënten van deze spannende thriller, die explodeert in een onwaarschijnlijke, onvoorspelbare ontknoping. Welkom aan de rand van de toekomst.

Aan de rand van de toekomst het debuut van Rony Roeland, dus voor de lezer te hopen dat er nog meer boeken van hem komen.

Luister en kijk ook naar dit filmpje

Ik vind Aan de rand van de toekomst een mooi boek, Rony kan beeldend vertellen. Hij neemt je mee in het verhaal. Een aanrader.

Over de auteur Rony Roeland

Rony Roeland (1955) is verzekeringsmakelaar. Hij houdt van boeken lezen en is sinds de oprichting lid van het Cyriel Buyssegenootschap. Als prille dertiger beloofde hij zichzelf ooit een boek te schrijven. Intussen werd zijn droom werkelijkheid. ‘Aan de rand van de toekomst’ is zijn debuut.

Informatie boek

  • Titel                    Aan de rand van de toekomst
  • Auteur              Rony Roeland
  • ISBN                  9789491144752
  • Uitgeverij         Beefcake Publishing

Geef een reactie