Carrousel. Esther van der Ham

Carrousel, Esther van der Ham
Carrousel is geschreven door Esther van der Ham

Volg je je hart.
Of je verstand?

Carrousel – deel vijf in de C-serie Deel vijf in de C-serie is het (los te lezen) vervolg
Op Controle
Contact
Confrontatie
En Censuur

Deze boeken heb ik ook gelezen en die vond ik fantastisch dus daarom ging ik dit boek ook lezen. En daar heb ik geen spijt van. Want Esther schreef weer een prachtig boek.

Mel en Sven zijn gescheiden. Mel is een succesvol fotograaf. Sven heeft het druk als leidinggevende. Sven vindt het net fijn dat zijn vrouw zich zo goed heeft ontwikkeld. Ondanks hun scheiding hebben ze altijd ruzie.


Ze hebben twee puberkinderen. Een tweeling, Boy en Lidy, Die vinden het niet leuk hoe hun ouders met elkaar omgaan, Daar komt nog bij dat ze allebei zo druk zijn met hun werk dat tijd om voor de kinderen te zorgen wat te wensen over laat. En als zijn ze niet klein meer ze hebben hun vader en moeder nodig.


Sven heeft een nieuwe vriendin en Mel wil niet dat de kinderen bij hem zijn. Dit doet Sven veel verdriet. Is hij echt wel gelukkig met zijn nieuwe liefde? Of wil hij gewoon niet allen zijn?
Lidy is een dame met pit. Ze heeft een vriend en vindt het niks zo met haar ouders.

Boy maant haar soms tot rust. Maar de jonge dame heeft het helemaal gehad met haar ouders.
De jonge dame verdwijnt. Haar ouders gaan op zoek. Nu kunnen ze niet strijden tegen elkaar. Ze moeten met elkaar samen werken om hun dochter terug te vinden. De grote vraag is natuurlijk, kunnen ze samenwerken? Of zit bij allebei de liefde toch dieper?

Kijk eens naar dit filmpje
Dan zie je waar Esther haar inspiratie vandaan haalt.
Ik vind het weer een prachtig boek.

Informatie

Titel                Carrousel.
Auteur           Esther van der Ham
ISBN               9789492844880
Uitgeverij     Droomvallei

Geef een reactie