De hamster in je brein, Felix Kreier en Maarten Biezeveld

De hamster in je brein geschreven door Felix Kreier en Maarten Biezeveld

Methode voor duurzaam gewichtsverlies

Het boek De hamster in je brein en de daarbij horende
 Hamster-breinmethode, gaan niet simpelweg over afvallen. Het gaat over duurzaam gewichtsverlies. En dat is in de praktijk vaak iets heel anders. De Hamster-breinmethode bestaat, naast deze website en de nieuwsbrief, uit twee hoofdonderdelen.

Er zijn heel veel dieetboeken, toch lukt het de meeste mensen niet om af te vallen. Een hamster in je brein, komt met wetenschappelijke argumenten en dieetadviezen.
Heel veel mensen willen graag afvallen, Dat is niet makkelijk. Bovendien moet als je bent afgevallen moet je uitkijken dat de kilo’s er weer niet aanvliegen. In dit boek wordt afvallen vanuit de wetenschappelijk invalshoek benaderd.

Dr. Felix Kreier en Dr. Maarten Biezeveld, beiden kinderarts in Amsterdam. informeren de lezer waarom het zo moeilijk is om als je in korte tijd af bent gevallen je gewicht op peil te houden.
Op het moment dat we besluiten om af te vallen proberen we daar van alles aan te doen. Dan komen verschillende hersengebieden met elkaar in conflict. Hoe sneller dat gewichtsverlies, zoals bij een crashdieet, hoe groter dat conflict wordt en hoe kleiner de kans op succes blijkt te zijn.
Door deze hersengebieden beter op elkaar af te stemmen helpt
De Hamster-Brein-Methode je bij het behalen van je doel: blijvend en gezond gewichtsverlies. https://hausofhamster.com/methode.

Ik vind de hamster in je brein informatief. Voor mensen die blijvend af willen vallen een aanrader.

Meer over de auteurs

Dr. Felix Kreier promoveerde in het Nederlands Herseninstituut, op de invloed van hersengebieden op overgewicht. Als kinderarts heeft hij onder andere een specialistisch spreekuur, voor kinderen met overgewicht in Amsterdam.

Dr. Maarten Biezeveld promoveerde op het onderwerp van afweerstoornissen bij kinderen. Als kinderarts houdt hij zich onder andere bezig met voedselallergieën. Daarnaast is hij ook werkzaam als coach voor collega-artsen.

Informatie boek

  • Titel                          De hamster in je brein
  • Auteurs                  Felix Kreier en Maarten Biezeveld
  • ISBN                       9789461562630
  • Uitgeverij            Bertran en de Leeuw

Geef een reactie