De verloren woorden, Machteld van Beek

De verloren woorden, Machteld van Beek
De verloren woorden geschreven door Machteld van Beek

Als Isabelle haar jeugdliefde Alex na twintig jaar weer ziet, beseft ze dat haar verliefdheid nooit over is gegaan. Ze weet echter maar al te goed dat haar kinderwens een relatie met Alex onmogelijk maakt. Als Isabelle het dagboek van haar moeder vindt, ontdekt ze geheimen die haar leven op zijn kop zetten. Haar moeder blijkt heel ver te zijn gegaan voor de ware liefde, te ver zelfs. Durft Isabelle dat ook?

Isabelle ziet na twintig jaar haar jeugdliefde Alex weer terug. Dan weet ze het zeker, haar liefde voor hem is er nog steeds. Haar man is overleden en Alex is altijd van haar blijven houden. Maar Isabelle koos voor die andere man. Of was het geen keuze recht uit het hart?
Samen met haar man die is overleden, kreeg ze Milou. Alex en Milou mogen elkaar erg graag. Isabelle vindt dit fijn. Maar nog liever wil ze een kind van hem.


Helaas is een relatie onmogelijk. Isabelle heeft een kinderwens. Kinderen krijgen met Alex, dat kan niet. Je leest dit verder in het boek, ik ga niet te veel verklappen.
Het verleden laat haar niet met rust. Ze vindt een dagboek van haar moeder. Er komen geheimen boven water en die zetten haar leven op z’n kop. Er zijn mensen die dingen weten, maar die zwijgen.

Tussen Alex en Isabelle is de liefde voelbaar in heel het boek. Als een magneet trekken de elkaar aan, maar ze duwen elkaar ook weer weg.
In het dagboek leest Isabelle dat haar moeder ver is gegaan voor de ware liefde. Durft Isabelle dat ook? Wil zij toch een relatie met Alex?

De verloren woorden is een boek vol liefde, en geheimen. De titel van het boek trok mijn aandacht. Ik zal de woorden niet vergeten. Een aanrader.

Meer over de auteur Machteld van Beek

Machteld van Beeks liefde voor het schrijven van verhalen zat er al vroeg in. Vanaf haar achtste bracht ze iedere schoolvakantie schrijvend door. Na het winnen van een schrijfwedstrijd wist ze zeker dat ze hiermee verder wilde gaan. Vele verhalen verder, schrijft ze nu het liefst een romantisch verhaal met een vleugje mysterie dat zich afspeelt op een plek die tot de verbeelding spreekt.

Informatie over het boek:

Titel                         De verloren woorden
Auteur                  Machteld van Beek
ISBN                       9789493172821
Uitgeverij             Gopher

Geef een reactie