Fluts en het groene spook, Ingrid van der Knaap

Fluts en het groene spook, Ingrid van der Knaap
Fluts en het groene spook geschreven door Ingrid van der Knaap

Fluts is een tuinkabouter. Een tijdje geleden kwam hij boven de grond. Alles is voor hem nieuw en wonderbaarlijk.
Fluts weet soms niet wat hij ziet. In het bos ziet hij een groen ding, wat is dat? Fluts vindt het eng en is bang. Hij vraagt zijn vrienden om hulp. Hij wil dat zij het spook verjagen. Maar zijn vrienden geloven niet in een groen spook. Ze denken wel met hem mee.

Maar ze kunnen geen spook verjagen, als ze er niet in geloven.
Fluts maakt het ook steeds groter en spannender. En het spook wordt ook steeds groter.
Gelukkig is Tover er, om Fluts te helpen.
Wil je meer weten over Fluts en het groen spook? Ga dan maar snel in dit leuke boek lezen.

Fluts en het groene spook is een leerzaam prentenboek om voor te lezen of om zelf te lezen. We hopen dat Fluts alle kinderen met angsten zal laten groeien.

Kijk ook eens op deze leuke site

Ik vind Fluts en het groene spook erg leuk. In het boek staan mooie kijkplaten dat maakt het nog leuker.  Kleine kinderen kunnen zo leren wat er allemaal gebeurt op aarde.

Meer over Ingrid van der Knaap

Tekenen is iets dat de Brabantse Ingrid van der Knaap altijd heerlijk heeft gevonden. Na een studie HEAO-CE in ’s Hertogenbosch en een tweetal marketingbanen, is ze in Arnhem gaan wonen. Toen eenmaal de kindjes waren geboren, ontdekte ze de wereld van de kinderboeken, al hobbelend op een oude schommelstoel. Vooral de illustraties vond ze geweldig. Ze besloot een carrière switch te maken en zich onder te dompelen in sprookjes, fantasiefiguren en verhalen. In kleurtjes, vormen, materialen en al het andere moois waar kinderen zich door kunnen verwonderen.
Inmiddels heeft ze een sprookjeswereld bij elkaar getekend, waarin Flutsen en Flotsen avonturen beleven. Ze werkt momenteel aan een boek over Fluts. Ze heeft er van genoten om in de oude Chinese wereld op onderzoek te gaan.

Informatie over het boek 

Titel                Fluts en het groene spook
Auteur           Ingrid van der Knaap
Illustrator     Ingrid van der Knaap
ISBN               978941886
Uitgeverij     Droomvallei

Geef een reactie