Jezelfhulpboek, Dennis van Aalst

Dennis van Aalst deed het grootste deel van zijn leven zijn best om vooral niet zichzelf te zijn. Uit onvrede daarover dook hij in de wereld van de zelfhulp en hij las, keek, bezocht, volgde, onderging en scrolde. Van boeken en TED Talks tot workshops en masterclasses. Deze pogingen maakten hem niet gelukkig, omdat hij de waarheid buiten zichzelf zocht.

Content met je bent

De waarheid ligt bij jezelf. De sleutel om gelukkig te zijn ligt bij jou.

In Jezelfhulpboek leer je hoe je gewoon jezelf moet zijn. Jij bent immers uniek. Vertrouw op jezelf en draai niet mee in een wereld die te veel van je verwacht. Als jij je anders voordoet, val je vroeg of laat toch door de mand. In deze tijd waarin bijna iedereen op Facebook en social media zit draaien mensen maar door. De meeste mensen lopen mee met iedereen. Ze willen eruit zien als die ander en hebben niet altijd een eigen mening. Ze lopen mee in de polonaise. We stevenen af op eenheidsworst.

Mede door media voelen mensen zich niet echt ontspannen. Maar er rust een druk op ons. Toe dat doen we zelf We hoeven niet mee te draaien in die wereld van wat jij doet dat doe ik dan ook maar. Soms willen mensen zich ook beter, mooier en succesvoller voor  dan ze zijn. Dit kan geen mensen vol houden Want je bent wie je bent. Het geeft ook meer rust als je alles eens even lost laat.

Dennis van Aalst gelooft in de kracht van: jezelf. Jezelfhulpboek inspireert mensen om weer zichzelf te durven zijn in een wereld vol verwachtingen, verplichtingen, oordelen en vooroordelen.
Ik vind Jezelfhulpboek een goed boek. Dennis spreekt uit eigen ervaring en spreekt geen moeilijke taal. Wil jij ook dichter bij jezelf komen, lees dan dit boeiende boek.

Over de auteur Dennis van Aalst

Dennis van Aalst (1975) is creatief adviseur, schrijver en bovenal ervaringsdeskundige. Hij studeerde Bedrijfskunde en specialiseerde zich daar in marketing en communicatie. Begonnen als conceptontwikkelaar, later volgden banen bij creatieve bureaus en het opzetten van een eigen bureau. In de kantlijn van deze banen stortte hij zich een aantal jaar op een uit de hand gelopen hobby als comedian, wat hem optredens op televisie en radio bezorgde. Met zijn debuut het Jezelfhulpboek wil hij mensen nieuwsgierig maken naar en blijer maken met zichzelf.

Informatie boek

  • Titel         Zelfhulpboek
  • Auteur     Dennis van Aalst
  • ISBN      9789492798688
  • Uitgeverij Lucht

Geef een reactie