Milf op een missie, Tess van Kellen

Milf op een missie
Milf op een missie geschreven door Tess van Kellen

Milf op een Missie is een spannend erotisch liefdesverhaal en gaat over Tess.

“Je kunt ontkennen. Negeren, verwijten of verwachten
tot je de weg kwijt bent,
maar als je weer bij je positieven komt,
ben je nog steeds op dezelfde plek”

Tess is een mooie jonge dame en heeft een voorkeur voor jonge mannen.

Luuk is de liefde van haar leven. Hij is een stuk jonger en verslaafd aan drank en drugs. Hun relatie is nogal ingewikkeld. Zijn misstappen laten haar dingen doen zich tot dan toe nooit aan waagde.

De mooie dame gaat daten en heeft contact met wildvreemde mannen. Ze beleeft allerlei avonturen. Dit is het begin van een erotische business met haar beste vriendin Nikkie.

Tess en Nikkie onderzoeken hoe grenzeloos mensen kunnen worden om daar invulling aan te willen geven.

Milf op een Missie haalt uit naar de gevestigde orde en naar de beperking van de mens om zich in keurslijven maar ook in irreële verlangens te laten opsluiten. Het boek gaat over mentale en fysieke vrijheid en benadert een andere zienswijze over relaties, waarbij begrip, volwaardigheid en vertrouwen een grote rol spelen.

Alles kun je lezen over andere zienswijze over relaties, waarbij begrip, volwaardigheid, onvoorwaardelijke liefde, vrijheid, oprechtheid, zelfkennis, acceptatie en vertrouwen een grote rol spelen.

Wat een sprankelend boek. Tess kan erg mooi schrijven en neemt je mee in haar verhaal. Milf op een Missie is een spannend en erotisch boek.


Milf op een missie is het debuut van Tess van Kellen, het was niet haar bedoeling om een boek te schrijven. Maar door een hele reeks van samenlopende omstandigheden kwam het uiteindelijk wel van. Ze heeft het boek met passie geschreven.

Informatie:

  • Titel               Milf op een missie
  • Auteur         Tess van Kellen
  • ISBN               9789402128123
  • Uitgeverij     Brave new books
Bestel online

Geef een reactie