Prachtig gebroken, Ad van de Lisdonk

Prachtig gebroken, Ad van de Lisdonk
Prachtig gebroken is geschreven door Ad van de Lisdonk

Kennedy Lincoln rekte zich loom uit. De bijna transparante, ivoorkleurige gordijnen voor de geopende terrasdeuren bolden op het ritme van een plezierig mediterraan windje naar binnen. De geur van verse croissants drong tot haar bewustzijn door; een teken van de boulanger dat het tijd werd om op te staan. Verse koffie en verse croissants op een terras aan de Franse Riviera; bestond er een beter leven dan een goed leven?

Kennedy Lincoln is een jonge, gedreven kunstdetective, Maar even gaat het niet zo goed in haar leven.
De relatie van Kennedy Lincoln is over en uit. Ze wil even op adem komen. De dame gaat op vakantie naar Zuid-Frankrijk. Helaas loopt deze reis anders dan ze had verwacht. Op een rommelmarkt duwt een bebloede man tegen haar op. De man is verward. Kennedy merkt er niks van, maar hij stopt iets in haar tas.
Vanaf dat moment is het gedaan met de rust. Haar leven staat op z’n kop. Haar vakantie is veranderd in een nachtmerrie.
Eerst denkt ze nog aan toeval, maar niet is minder waar. De man mompelt nog dat ze haar leven moet bewaken.
Ze blijkt ongewild in het bezit te zijn gekomen van een wapen dat zowel regeringen als terroristen tegen elke prijs in handen willen krijgen.
Niet alleen de Franse regering, maar ook de terroristen, starten een klopjacht, ze willen kosten wat kost het wapen in handen krijgen…

Prachtig gebroken is een spannende thrillerserie in drie delen. In dit eerste deel moet Kennedy op zoek naar de waarheid terwijl ze het wapen en zichzelf in veiligheid probeert te brengen.

Ik vind Prachtig gebroken een mooi en spannend boek. Ad schrijft lekker vlot. Hij neemt je mee in dit spannende verhaal.

Meer over de auteur

Ad van de Lisdonk (1964) publiceerde meer dan honderd juridische- en technische artikelen, en schreef drie technische boeken. Maar hoe leuk dat schrijven ook was, het bleef toch ook een beetje op werk lijken, en Ad wilde liever romans schrijven. Thrillers om precies te zijn. Lees hier meer over Ad.

Informatie over het boek:

Titel                       Prachtig gebroken
Auteur                Ad van Lisdonk
ISBN                   9789461094667
Uitgeverij        De Crime Compagnie

Geef een reactie