Undercover, Hugo Luijten

Undercover, Hugo Luijten
Undercover is geschreven door Hugo Luijten

Ik heb al veel boeken van Hugo gelezen. Iedere keer vond ik ze prachtig.
Undercover ken ik van de Netflix serie.
Hugo heeft het nu in boekvorm uitgebracht,
Maar dit is een nieuw verhaal. Wees gerust, het is geen herhaling van de serie.
Undercover.

Alles of niks komt tot stand in samenspraak met De Mensen, het productiehuis van de serie en vertoont dus enkele vertrouwde elementen voor de Netflix-kijker. Zo speelt het boek ook in Belgisch en Nederlands Limburg. Als decor koos de auteur de grensstreek tussen Maaseik en Roermond. Daarnaast speelt ook Antwerpen een rol. Geen vreemde keuze, want de uit Nederlands Limburg afkomstige Luijten woont in Antwerpen.

In een poging om de witwaspraktijken van een criminele bende aan het licht te brengen, infiltreert undercoveragent Bob Lemmens in een gokkastenimperium in de Limburgse plattelandsgemeente Kinrooi, nabij de Nederlandse grens.
Eigenlijk is Bob toe aan een moment van rust. Maar helaas zijn baas heeft hem nodig.
Het boek, staat dus los van het verhaal dat je in de serie ziet.

Bob zit de bende witwassers dus op de hielen. Voor undercoveragent Bob is het alles of niks
Het lijkt allemaal zo simpel, gewoon een routineklus, Maar het loopt toch allemaal anders. Er valt een dode en Bob dieper verstrikt raakt in de duistere zaakjes van de familie. Hugo heeft gevoel voor humor. Hugo heeft vaart in zijn pen. Hij neemt je mee in de spannende verhaal. Natuurlijk gebeuren er heel veel dingen in Undercover. Nee, ik ga niks verklappen.
Hoe het verder gaat? Lukt het hem de bende op te rollen voor hij ontmaskerd wordt? Lees het allemaal in dit spannende boek.

Ik vind Undercover in een woord, een fantastisch boek. Hugo schrijft met vaart. Hij heeft gevoel voor humor. Een absolute aanrader.

Meer over de auteur

Hugo Luijten (1969) is historicus en schrijver en woont in Antwerpen. Naast romans schrijft hij regelmatig columns en artikelen voor kranten, vakbladen, online magazines en radioprogramma’s.
Lees hier meer over Hugo en zijn andere boeken.

Informatie over het boek

Titel                Undercover
Auteur          Hugo Luijten
ISBN             9789401471886
Uitgeverij    Lannoo

Geef een reactie